

Taller d’ensaïmades amb els alumnes de CIFP Juníper Serra
Nadal Lladó del Forn Can Nadal de Campos ha realitzat un taller de Pa d’Aquí, forn i tradició, de la Cons...
Llegir més
Panades de conill a la Diada de les Illes Balears
El Forn Can Nadal de Campos ha fet un taller organitzat per ADR Balears a través de la marca Pa d’aquí...
Llegir més
“Si t’agrada el treball, hi ha poques desavantatges”, exposa l’alumne de l’IES Puig de sa Font
“Si t’agrada el treball, hi ha poques desavantatges”, això és el que pensa Exequiel Cagliolo, estudian...
Llegir més
El forner Pep Trias conta els secrets de l’ofici als estudiants de forneria
Els alumnes de l’IES Josep Sureda i Blanes que cursen el grau de Formació Professional de Forneria vare...
Llegir més
Programa de la Setmana del Pa 2024
DILLUNS, 14 d’octubre a les 11.00 h Presentació de la nova web de Pa d’aquí, forn i tradició, i de les ...
Llegir més
Rutes guiades pels forns emblemàtics
L’ADR Balears organitza des de l’any 2021 rutes guiades a forns amb la col·laboració de l’Associació ...
Llegir més
Xerrades per a joves forners: entre tradició i modernitat
Un dels objectius de Pa d’aquí, a més de posar en valor el pa tradicional, és visibilitzar el món de la ...
Llegir més