

FORMATJADES QUARESMALS
La cuina quaresmal d’antany va comptar amb preparacions ara parcialment absents de les nostres...
Llegir més
Pasqua, gastronomia de la passió
La cuina pasqual illenca ―des de Diumenge de Rams fins a Diumenge de Glòria― està determinada ...
Llegir més
Ensaïmada dels Darrers Dies
Quan arriben els Darrers Dies, nom amb què també es coneix el Carnaval a Mallorca, trobam en el no...
Llegir més
EL CULTIU DEL BLAT A MENORCA
A Menorca es van sembrar moltes varietats de blat, si bé la més coneguda era la Triticum sativum, ...
Llegir més
L’espinagada d’anguila, una pasta lligada al territori
Dins la cuina heretada, assumida i viscuda, ens trobam molt sovint amb plats, pastes típiques… qu...
Llegir més
Per Nadal, torró artesanal
El torró, segons la definició genèrica del Diccionari Català-Valencià-Balear, és una “massa ...
Llegir més
«Pa d’aquí, forn i tradició» una marca molt nostra
La marca col·lectiva «Pa d’aquí, forn i tradició» identifica els establiments que elaboren pa...
Llegir més
L’ofici de forner: l’artesania en l’era de la globalització
El quefer d’un forner és artesania. El seu producte és fet amb les mans i com a tal conté impre...
Llegir més