Can Noguera Mercat

Varietats de pans de les Illes Balears

Especialitats

 

Entre les varietats de pa de pagès, podem trobar el blanc i el semi (moreno). Una altra varietat de pa són les crostes eivissenques fetes del pa de pagès.

A més, elaboren pastisseria artesanal, ensaïmades eivissenques, flaó eivissenc, tortells, greixonera, magdalenes d’ametlla, panellets, etc.

També fan coques salades, panades i cocarrois.

També elaboren productes típics per cada festivitat, com per exemple el bescuit de Nadal, producte molt típic a l’illa d’Eivissa en perill de desaparèixer, tortells de reis, etc.

Comandes

Al telèfon de cada un dels punts de venda o al mail pedidos@can-noguera.com

Informació destacada

Jordi Riera és la segona generació de la família al capdavant del forn.

Compten amb forns de sola de pedra i rotatius.

Tenen zona de degustació dels productes als dos punts de venda.

Donen servei propi de repartiment a domicili dels seus productes.

Distribueixen els seus productes a altres establiments (botigues, supermercats, restaurants, hotels).

Compten amb marques de distribucions de tot tipus.

Any d’obertura del forn

1969