Can Sarasate

Varietats de pans de les Illes Balears

Especialitats

Al forn Can Sarasate es poden trobar diferents tipus de pa de pagès, el blanc i el moreno, i altres opcions com el pa multicereals, de civada i de sègol, i també barres i baguetes.

 

A més a més, ofereixen rebosteria tradicional mallorquina, com panades, cocarrois, coques de verdura, de pebre, de ceba amb formatge, etc. Per una altra banda, entre les seves especialitats de dolços, podem trobar les ensaïmades, tant llises com farcides de tot tipus, el braç de gitano i el gató.

 

Fins i tot, elaboren productes de temporada i per a les diferents festivitats, com les coques de Nadal i el tortell de Reis per Nadal, i la coca de sobrassada i albercoc per a Sant Antoni.

Comandes

Al telèfon de cada un dels punts de venda.

Informació destacada

A dia d’avui, la segona generación de la familia Sarasate està al capdavant del forn.

Any d’obertura del forn

2002