
Sant Llorenç des Cardassar · Mallorca
T. +34 971 569 086Pastisseria Ramis
Manacor · Mallorca
T. +34 971 552 603Pastisseria Ramis
Son Servera · Mallorca
T. +34 971 817 112 forncanamer@gmail.comForn Ca n’Amer
Varietats de pans de les Illes Balears
Especialitats
Al Forn de Ca n’Amer, a més del pa pagès blanc i moreno, també ofereixen pa integral, pa de xeixa, pa d’espelta i barres salades.
Elaboren una àmplia varietat de rebosteria tradicional mallorquina, tant salada com dolça. Entre els seus productes més destacats es poden trobar les panades, els cocarrois, la coca salada, la coca dolça, els rubiols, els cremadillos, i les picades d’abella. També ofereixen el clàssic pastís de pobre, els ronyons, les llengües de merengue, les pastes de fulls i els cardenals manacorins.
A més, elaboren productes de temporada per a cada festivitat, com espinagades, tortells de reis, coques dolces amb sobrassada per Sant Antoni i gató.
Comandes
+34 971 569 086
Informació destacada
Catalina i Xavier Amer representen la segona generació de la família al capdavant del forn.
Tenen zona de degustació dels seus productes.
La totalitat dels seus productes són d’elaboració pròpia.
També regenten la Pastisseria Ramis de Manacor.
Any d’obertura del forn
1965











