Forn Ca’l Rei

Varietats de pans de les Illes Balears

Especialitats

Entre les varietats de pa de pagès podem trobar el pa blanc, el pa moreno i el pa integral.

 

Pel que fa a les especialitats, destaquen les ensaïmades, amb una àmplia oferta de fins a 35 sabors. Les més populars entre els seus clients són les de xocolata blanca amb nous, les de nata i xocolata i la de crema, també destaquen la de xocolata amb freses, la de Ferrero, i com a novetat la de Banoffee. A més, ofereixen coques de patata i un gran assortiment de rubiols amb diferents farcits: de cabell d’àngel, de moniato, de brossat, de xocolata, de crema i confitura, entre d’altres.

 

En quant a la rebosteria tradicional mallorquina, elaboren coques salades, cocarrois i panades amb farciments típics i altres més especials com les de pollastre amb ceba i les de sípia amb ceba i pèsols.

 

A més, preparen els productes de Mallorca que es consumeixen per a cada festivitat o temporada. Per Nadal ofereixen el tortell de Reis, per Carnaval la coca de patata amb tallades de codony i sobrassada, i per Pasqua els crespells.

Comandes

+34 971 537 209

Informació destacada

Els germans Xisco, Gaspar i Marga Aguiló Piña són la tercera generació de la família al capdavant del forn.

 

Compten amb un forn de llenya on couen tots els seus productes

Any d’obertura del forn

1936