Forn Ca’n Alba

Varietats de pans de les Illes Balears

Especialitats

Entre les varietats de pa de pagès, podem trobar el blanc, el moreno i l’integral.
Elaboren rebosteria tradicional de Mallorca dolça i salada com, panades, cocarrois, coques de verdura i coques de patata, entre d’altres.
A més també elaboren els productes de temporada i per les diferents festivitats, com les espinagades per Sant Antoni, coques de tallades per carnaval (carnestoltes), crespells i rubiols per Pasqua, mantecados i tortell de reis i cocotins per Nadal, etc.
També han incorporat noves elaboracions com les cookies i el cinnamon rolls (pastissos de canyella). Destacar que han fet una panada de llom amb col especial per al Dijous Bo 2024 i també troncs de Nadal per les festes.

Comandes

+34 971 502 865

Informació destacada

Des de 1996 Joan Alba està al capdavant del forn representant la tercera generació d’aquesta nissaga de forners. La seva filla Àngela s’ha incorporat al forn l’any 2024 per seguir amb la tradició familiar.

Any d’obertura del forn

1931