
Sa Coma – Sant Llorenç des Cardassar · Mallorca
T. +34 971 810 118Forn Can Beño
Manacor · Mallorca
T. +34 971 550 569Forn Can Beño
Porto Cristo – Manacor · Mallorca
T. +34 971 820 710Forn Can Beño
Porto Cristo – Manacor · Mallorca
T. +34 971 047 344Forn Can Beño · Sa Coma
Varietats de pans de les Illes Balears
Especialitats
Elaboren rebosteria tradicional mallorquina.
Entre les seves especialitats en destaquen les coques salades de pebres i trempó, les panades, coques dolces d’albercoc i sobrassada, així com les ensaïmades, coques bambes i la pastisseria.
Comandes
+34 971 810 118
Informació destacada
Juan Riera és la segona generació de la família al capdavant del forn.
Conserven el forn de llenya amb el qual couen les ensaïmades.
També tenen servei de cocció de rostits als veïnats del municipi.
Any d’obertura del forn
1963







