C. de l’Escrivania Reial, 6

Manacor · Mallorca

T. +34 971 550 569

C. Isabel Montaner, 41

Porto Cristo – Manacor · Mallorca

T. +34 971 820 710

C. Ronda de l’Oest, 46

Porto Cristo – Manacor · Mallorca

T. +34 971 047 344

Forn Can Beño · Sa Coma

Av. de ses Palmeres, 135

Sa Coma – Sant Llorenç des Cardassar · Mallorca

T. +34 971 810 118
icona Xarxa social Facebook icona Xarxa social Instagram icona Xarxa social Com arribar

Forn Can Beño

Varietats de pans de les Illes Balears

Especialitats

Elaboren rebosteria tradicional mallorquina.

 

Entre les seves especialitats en destaquen les coques salades de pebres i trempó, les panades, coques dolces d’albercoc i sobrassada, així com les ensaïmades, coques bambes i la pastisseria.

Comandes

Al telèfon de cada un dels punts de venda.

Informació destacada

Juan Riera és la segona generació de la família al capdavant del forn.

 

Conserven el forn de llenya amb el qual couen les ensaïmades.

 

També tenen servei de cocció de rostits als veïnats del municipi.

Any d’obertura del forn

1963