
Manacor · Mallorca
T. +34 971 550 569Porto Cristo – Manacor · Mallorca
T. +34 971 820 710Porto Cristo – Manacor · Mallorca
T. +34 971 047 344Forn Can Beño · Sa Coma
Sa Coma – Sant Llorenç des Cardassar · Mallorca
T. +34 971 810 118Forn Can Beño
Varietats de pans de les Illes Balears
Especialitats
Elaboren rebosteria tradicional mallorquina.
Entre les seves especialitats en destaquen les coques salades de pebres i trempó, les panades, coques dolces d’albercoc i sobrassada, així com les ensaïmades, coques bambes i la pastisseria.
Comandes
Al telèfon de cada un dels punts de venda.
Informació destacada
Juan Riera és la segona generació de la família al capdavant del forn.
Conserven el forn de llenya amb el qual couen les ensaïmades.
També tenen servei de cocció de rostits als veïnats del municipi.
Any d’obertura del forn
1963







