Forn Can Joan Serra

Varietats de pans de les Illes Balears

Especialitats

Entre les varietats de pa de pagès, podem trobar el pa blanc i el moreno, així com altres pans especials com l’integral, d’espelta, de sègol, de quinoa i xia, de blat sarraí, de blat de moro, així com pans alemanys com l’albendbrot i el gestenbrot. També tenen la barra gallega, la monya gallega, la barra rústica, la baguette i la baguettina.

 

Destaquen les seves ensaïmades, tant llises com farcides de cabell d’àngel, d’ametlla, d’albercoc, xocolata, lotus, pistatxo, crema, nata i fruita, entre d’altres. També ofereixen la coca de pasta d’ensaïmada d’albercoc, així com els tortells de pasta d’ensaïmada de cabell d’àngel i d’ametlla.

 

Elaboren rebosteria tradicional mallorquina, com coques de trempó, de verdura i pebres, cocarrois, panades típiques i especials com les de sípia, de bacallà a la mallorquina, de trempó i també veganes.

 

De la pastisseria en destaquen, el pastis de poma, les duquesses, els cardenals així com les coques dolces de melicotó, de poma, d’ametla i d’albercoc.

 

A més, elaboren productes de temporada per a cada festivitat, com l’espinagada de llom i de sípia per a Sant Antoni, l’ensaïmada de tallades per a Carnaval, l’espinagada individual i les panades de sípia durant la Fira de la Sípia que se celebra al mes d’abril, el gató i les ensaïmades de figues i caqui a l’estiu, així com els panettones i el tortell de Reis, fet amb mel sense additius ni sucre, i les coques de patata i cuartos per Nadal.

Comandes

+34 971 545 351

Informació destacada

Els germans Francisco i Antònia Maria Vera Cifre, tercera generació de la família estan al capdavant del negoci.

 

Al 2017 van guanyar el premi d’or per part d’AFEDECO a la millor empresa d’innovació del poble d’Alcúdia.

Any d’obertura del forn

1950