
Forn Ca’n Moroto
Varietats de pans de les Illes Balears
Especialitats
Entre les varietats de pa de pagès elaboren el pa blanc i el pa moreno.
Unes de les seves especialitats són les coques de patata i les ensaïmades tant llises com farcides. En destaquen la de cabell d’àngel, d’albercoc, de crema cremada i la de fruites.
En quant a la pastisseria es pot ressaltar el pastís de pobre de merengue caramel·litzat de xocolata amb maduixes.
També elaboren la rebosteria tradicional de l’illa com les panades, els cocarrois i un ampli assortiment de coques variades com la d’albercoc natural, de sobrassada, de crema i de poma.
A més, elaboren els productes tradicionals que es consumeixen per a cada festivitat, com el tortell de Reis amb tot tipus de farcits per a Nadal, les espinagades de llom, anguiles i mussola per Sant Antoni, les ensaïmades i coques de sobrassada amb codonyat, sobrassada i crema amb albercoc per carnaval.
Tots els seus productes són casolans, elaborats a mà de manera tradicional i no tenen productes congelats.
Comandes
+34 971 537 751
Informació destacada
Isabel i Tomeu són la segona generació de la família Ramis al capdavant del forn.
Compten amb una zona de degustació dels seus productes.
Any d’obertura del forn
1981











