Forn Ca’n Tofolet

Varietats de pans de les Illes Balears

Especialitats

Entre les varietats de pa de pagès que elaboren, podem trobar el blanc, el moreno, l’integral i el de xeixa.
S’han especialitzat en l’elaboració d’ensaïmades llises i farcides, i en destaquen les de garrova ja que són molt conegudes. També, les coques d’albercoc.
Cada dia de la setmana, a més de les tipologies de pa que fan diàriament elaboren un producte de rebosteria. Per exemple, el dijous fan les panades i el divendres, coques salades i pizzes.
A més, també elaboren els productes típics de Mallorca per a cada festivitat o temporada, com per exemple els rubiols per Pasqua i els tortells de reis per Nadal.

Comandes

+34 971 660 314

Informació destacada

Aquest costum d’elaborar un producte cada dia prové de la tradició de les sabateres del poble que en sortir de la fàbrica passaven a recollir el dinar per Ca’n Tofolet, ja que al dematí hi havien deixat la senalleta.
Els germans Damià i Joan Noguera són forners apassionats de la seva feina i constitueixen la tercera generació que està al capdavant del forn.

Any d’obertura del forn

1919