Forn Can Tomeu

Varietats de pans de les Illes Balears

Especialitats

El producte estrella del Forn de Can Tomeu és el pa. En el forn elaboren diferents variants de pa de pagès, com ara el blanc, moreno, el 100% integral i el de sègol. Per una altra banda, es poden trobar les seves galetes d’oli integral, de pipes i de sèsam.

Respecte a la rebosteria tradicional, elaboren productes més salats com cocarrois, panades i coques salades, així com coques dolces d’albercoc i sobrassada, de crema, i ensaïmades llises i farcides, a més d’altres pastissos.

Comandes

+34 971 502 581

Informació destacada

Al capdavant del forn es troba en Toni Cifre, el representant de la tercera generació de forners a dins la seva família. Al local es pot apreciar el mateix forn morú dels seus inicis on abans i ara couen totes les elaboracions.

A més, compten amb una zona on es poden degustar tots i cada una dels seus productes.

Any d’obertura del forn

1930