Forn Can Torres

Varietats de pans de les Illes Balears

Especialitats

Entre les varietats de pa de pagès, podem trobar el blanc, el moreno, l’integral i les barres. A més, els dimarts i el divendres elaboren pans de sègol i d’espelta.

 

Una de les especialitats de Can Torres és la rebosteria tradicional mallorquina. Ofereixen panades de diverses varietats, com ara la de pollastre amb ceba, de tonyina amb bleda i ou i de sípia. També tenen cocarrois i coques salades, com les de trempó, verdura, pebres vermells, de ceba i sobrassada i de ceba amb formatge de cabra.

 

Ressaltar també les seves ensaïmades, sobre tot les clàssiques, sent la de crema la més venuda, però en podem trobar de més innovadores com les de xocolate Kinder, de Ferrero i pistatxo.

 

Dels productes de pastisseria en destaquen els bunyols de crema, els cardenals i la pasta de fulls, que és d’elaboració pròpia.

 

A més, compten amb els productes de temporada per a cada festivitat, com el tortell de Reis per a Nadal, l’espingada per a Sant Antoni, els pastissos per al dia dels enamorats, l’ensaïmada de tallades per a Carnaval i per a Pasqua, tenen una gran varietat de rubiols.

Comandes

Al telèfon de cada un dels punts de venda.

Informació destacada

Maria Antònia i Magdalena Torres, cinquena generació de la mateixa família estàn al capdavant del forn.

 

Actualment el punt de venda del carrer Moll està tancat per reforma.

Any d’obertura del forn

1885