Forn de Baix

Varietats de pans de les Illes Balears

Especialitats

Entre les varietats de pa de pagès elaboren el pa blanc i el pa moreno amb farina molta a la pedra. També fan pa integral 100%, pa de sègol, barres llargues i panets per a entrepans.

 

El seu producte estrella és el cardinal, un pastís emblemàtic de Lloseta, elaborat amb dues capes de bescuit i merenga, farcit de nata muntada i un toc d’aiguardent de cirera, unes postres que compten amb una patent que pertany exclusivament al Forn de Baix. A més del format tradicional, també elaboren cardinals minis, ideals per a celebracions o degustacions. Es tracta d’una manera de gaudir del seu producte estrella en versió individual i pràctica, sense perdre la seva essència.

 

A part del cardinal, també elaboren la rebosteria tradicional de l’illa, com les ensaïmades, panades, rubiols, cremadillos, coques de fulls d’albercoc natural i sobrassada, doblegats, coques de verdura i tot tipus de pastissos.

 

A més, ofereixen els productes que es consumeixen per a cada festivitat, com el torró, el tortell de Reis, les coques de patata, els troncs de Nadal, les mantegades i els polvorons per a Nadal.

Comandes

Al telèfon de cada un dels punts de venda

Informació destacada

Pedro Coll i Aina Pou, juntament amb els seus fills Toni i Xisca, representen la quarta i cinquena generació a càrrec del forn, mantenint les receptes tradicionals.

 

Guanyadors del premi Gegant d’AFEDECO l’any 2017.

 

Compten amb una zona de degustació dels seus productes als dos punts de venda.

 

Any d’obertura del forn

1850