Forn del Ranxo

Varietats de pans de les Illes Balears

Especialitats

Entre les varietats de pans que elaboren, podem trobar el pa integral, el pa de civada, el pa de xia, així com a magranetes i cocs integrals.

També fan ensaïmades de Sant Joan d’albercoc i sobrassada, pastissets normals i de melmelada de poma, així com també brioixos i crespellets.

El Forn del Ranxo ofereix formatjades de carn de porc, de be, de pollastre amb curri i també de brossat i formatge, a més de coques de pebres.

Disposen de plats preparats com són els canelons, albergínies farcides, pilotes amb tomàtiga, conill amb ceba, bacallà amb pebres, calamars farcits, greixera de peus de porc, entre d’altres.

Comandes

+34 971 380 686

Informació destacada

Compten amb un forn de llenya.

Actualment la tercera generació de la família està al capdavant del forn.

Any d’obertura del forn

1942