Forn des Pont

Varietats de pans de les Illes Balears

Especialitats

Entre les varietats de pa de pagès, podem trobar el blanc, el moreno i també de sègol, pa de tres cereals i l’integral.

 

Pel que fa a les especialitats destaquen les ensaïmades clàssiques com la llisa, la de cabell d’àngel, la de tallades, la de crema cremada i la de nata. També en fan de xocolate Kinder, de crema amb pinyons, de crema de xocolata, encara que la més popular entre els seus clients és la de crema, nous i xocolata. Un altre producte destacat és la coca de gató d’ametla.

 

A més, també elaboren els productes típics de Mallorca per a cada festivitat o temporada. Per Nadal ofereixen torró artesà, coques de Nadal, mantegades, troncs de Nadal i ensaïmades de massapà; per Sant Antoni, espinagades de llom i mussola; per Sant Valentí preparen pastissos amb temàtica de l’amor i durant el Carnaval fan les ensaïmades de tallades. Per Pasqua disposen d’un gran assortit de panades, incloses les de pasta dolça, de mussola i les de sípia. També fan les coques de Sant Joan de crema i pinyons o de carabassat i per a la festivitat de les verges ofereixen bunyols amb diferents farcits com ara crema, trufa, nata, dolç de llet, entre d’altres.

Comandes

Al telèfon de cada un dels punts de venda

Informació destacada

Silvia, Cristina i Marta són la tercera generació que està al capdavant del forn, i són netes del seu  fundador Jeroni Jaume i filles de Miquel Jaume.

 

Compten amb zona de degustació als punts de venda del Carrer Simó Ballester i del Carrer Indústria de Palma.

Any d’obertura del forn

1964