Plaça s’Arraval, 4 A
Felanitx · Mallorca
T. +34 971 580 348 sarraval.forn@gmail.com Facebook Instagram Com arribarForn i Pastisseria s’Arraval
Varietats de pans de les Illes Balears
Especialitats
Entre les varietats de pa de pagès, podem trobar el moreno, el blanc i l’integral.
De les especialitats, en destaquen les ensaïmades. La més venuda és la de poma amb confitura d’albercoc.
També fan els productes típics de la rebosteria mallorquina, com panades, coques, cocarrois, etc.
A més també elaboren productes de temporada per les diferents festivitats, com per exemple per Nadal, el torró, les coques de Nadal i els tortells.
Comandes
+34 971 580 348
Informació destacada
Catalina i Miquel Sbert estan al capdavant del forn.
Couen els productes amb un forn de sola de pedra.
Compten amb zona de degustació dels productes.
Any d’obertura del forn
1992