
Palma · Mallorca
T. +34 871 804 541Polígon Marraxí- Marratxí · Mallorca
T. +34 971 229 966 www.panssemar-ladeliciosa.com calidad1@panssemar-ladeliciosa.comLa Deliciosa
Varietats de pans de les Illes Balears
Especialitats
Entre les varietats de pa de pagès, trobam el pa blanc i el moreno.
De la rebosteria tradicional en destaquen les panades de diferents farciments, com les de carn, carn amb pèsols, de pollastre amb ceba i de tonyina amb pebres, així com els cocarrois i les coques salades, de trempó, de pebres i de verdura.
Compten amb una gran selecció d’ensaïmades. També elaboren rubiols, cremadillos grans i petits de diferents farciments, crespells llisos i amb xocolata negra o xocolata blanc per sobre, les palmeres, les duquesses i els mil fulls de merenga.
Ofereixen el clàssic gató d’ametla, la coca de patata i anís, així com les coques d’albercoc, xocolata i avellana. També preparen tartaletes de banoffee, mango, fruits secs, trufa amb fruits vermells i merenga.
Tots els productes són d’elaboració pròpia.
Comandes
Al telèfon de cada un dels punts de venda.
Informació destacada
María Luisa Aguiló està al capdavant del forn.
Pertanyen al Consell Regulador de l’Ensaïmada de Mallorca. Aquest segell certifica que, com a elaboradors inscrits, l’elaboració de les seves ensaïmades es duu a terme segons les normes de la IGP (Indicació Geogràfica Protegida) i de manera tradicional.
Any d’obertura del forn
2011







