Panadería Fornaris Marratxí

Varietats de pans de les Illes Balears

Especialitats

Entre les varietats de pa de pagès, es troba el pa blanc i el pa moreno. També elaboren altres tipus de pans especials com el de blat de moro i pipes, el multicereal, el de sègol, el de xia, quinoa i blat negre, l’integral amb sèsam i el de civada, entre altres.

 

En quant a les seves especialitats, es troben les panades de carn, mixta, de pollastre amb ceba, amb curri. També elaboren cocarrois de massa salada, dolça i integral, així com les coques salades, de trempó, verdures, pebres, ceba amb sobrassada i formatge de cabra.

 

També destaquen els crespells, les coques de patata i els rotllos de crema, xocolata i cabell d’àngel.

 

Ofereixen una gran varietat d’ensaïmades, tant llises com farcides: de cabell d’àngel, Nutella, crema, xocolata blanca, mixta de xocolata blanca i negre, xocolata i crema, de Kínder, de Ferrero i també d’albercoc i de figues, quan és la temporada.

 

A més, elaboren els productes tradicionals per a cada festivitat com l’ensaïmada de tallades per carnaval i els rubiols per les festes de Pasqua, el tortell de Reis per Nadal i els pastissos especials per Sant Valentí.

Comandes

Al telèfon de cada un dels punts de venda.

Informació destacada

Luis Blanco està al capdavant del forn.

Any d’obertura del forn

1993