Av del Cid, 56 

Son Ferriol – Palma · Mallorca

T. +34 971 427 725

C. Major, 5

Sant Jordi – Palma · Mallorca

T. +34 971 742 237
icona Xarxa social Com arribar

Panadería Pastelería Coll

Varietats de pans de les Illes Balears

Especialitats

Entre les varietats de pa de pagès, podem trobar el pa mallorquí blanc, el moreno així com el 100% integral i les barres de sègol.

 

Destaquen les seves ensaïmades i també els tortells de pasta d’ensaïmada i cabell d’àngel.

 

Una de les seves especialitats són els rubiols sobretot els d’albercoc, elaborant ells mateixos la confitura.

 

A més, elaboren productes de temporada per a cada estació, com els mantecados, polvorons i les coques de torró per Nadal.

Comandes

Al telèfon de cada un dels punts de venda.

Informació destacada

La segona generació de la família Coll està al capdavant del forn.

 

Compten amb un forn de llenya.

 

Al forn de Son Ferriol, tenen zona de degustació dels seus productes.

 

A la fira del Caragol de Sant Jordi que es celebra el tercer diumenge de maig, elaboren una ensaïmada gegant de 2,5 m de diàmetre, i als visitants que passen per davant el forn els conviden a tastar-la.