Port de Pollença – Pollença · Mallorca
T. +34 971 867 146 Facebook Com arribar Emblematicsbalears.esPanaderia Payeras
Varietats de pans de les Illes Balears
Especialitats
Entre les varietats de pa de pagès que elaboren, podem trobar el moreno o “mulato” fet amb mescla de farines que prepara el forner.
Una altra de les seves especialitats són les ensaïmades. N’elaboren una gran varietat de llises i farcides, com les de cabell d’àngel, xocolata blanc i negre, de crema, d’ametla, d’albercoc, entre d’altres.
Elaboren rebosteria tradicional de Mallorca, com panades i rubiols. També fan formatjades, un producte que es fa per Pasqua només a Pollença, i no es pot trobar a altres municipis de l’illa.
Comandes
+34 971 867 146
Informació destacada
Joan Payeras i la seva dona Margalida són la quarta generació de la mateixa família al capdavant del forn.
Aquest forn roman tancat de dia 31 d’octubre fins al 15 de març.
Any d’obertura del forn
1930