Panenostro

Varietats de pans de les Illes Balears

Especialitats

 

Forn amb certificat ecològic en tots els seus productes. Elaboren diàriament denou varietats de pa de massa mare, sense llevats ni additius i amb doble fermentació, set dels quals són sense gluten.

 

Totes les farines que utilitzen són de cereals antics mallorquins, com el blat mollar, blat mort, blat barba, a més de la xeixa, moltes a la pedra i conreades a l’illa, excepte el blat sarraí. Al forn elaboren en exclusiva el pa rodó “Blats Antics Mallorquins” amb els quatre cereals antics abans citats. Els seus llonguets són 100% d’espelta integral i els panets d’oli, de blat mort. Entre els pans sense gluten, destaca el pa 100% sarraí, massa mare de sarraí, sense llevat ni cap mena d’espessidors.

 

També elaboren, entre altres, especialitats dolces i salades sense gluten, veganes i sense sucre.

Comandes

+34 971 298 111

Informació destacada

Peio Zalba i Cristina Roncal estan al capdavant del forn, on ofereixen productes saludables, sostenibles i saborosos. Els productes que utilitzen com el cacau i la panela que no es conreen a l’illa procedeixen del comerç just.

 

Els cereals antics de les Illes Balears, blat mollar, barba, mort i Xeixa, tres d’ells blats durs amb major aportació nutricional, són molt digestius. El blat mollar és el que menys gluten té de tots els cereals.

Any d’obertura del forn

2012