Pastisseria Real

Varietats de pans de les Illes Balears

Especialitats

Entre les varietats de pa de pagès que elaboren trobam el blanc i el moreno, així com el pa de xeixa fet amb farina mallorquina ecològica i molta a la pedra. El pa d’espelta i el de sègol integral estan elaborats amb farines mallorquines ecològiques comprades directament a l’agricultor. Tots els pans compten amb una llarga fermentació, per la qual cosa són  mes digestius i duraders. També en destaquen les barres rústiques que fan els caps de setmana i la barra Real que fan els diumenges.

 

També són de reclam diari els llonguets, i els dijous en fan de farina integral amb garrova.

 

Entre les seves especialitats destaca la gran varietat d’ensaïmades que elaboren: cabell d’àngel, crema cremada, nata, xocolata, albercoc i també d’altres combinacions amb nous o inclús de pebres torrats. També podem trobar el gató d’ametla mallorquina, els cardinals, el pastis de pobre i altres pastissos.

 

Elaboren rebosteria tradicional mallorquina, com panades, cocarrois, coques de trempó, verdura, pebres torrats, de ceba caramel·litzada amb sobrassada i mel, entre d’altres.

 

A més, elaboren els productes tradicionals de cada festivitat, com espinagades per Sant Antoni i Sant Sebastià, ensaïmades de tallades per Carnaval, panellets per Tots Sants, panades de be i crespells per Pasqua, mantegades d’ametla, panettones, coques de Nadal, quartos, coques de torró i tortell de reis per Nadal.

Comandes

+34 971 274 039

Informació destacada

Actualment la tercera i quarta generació de la família Gelabert està al capdavant de la pastisseria. En el seu origen tenien un forn situat a Llubí i també varen ser els fundadors de la fàbrica de galetes Gelabert. Degut a això, segueixen amb la tradició d’elaborar galetes d’oli, una altre de les seves especialitats.

 

L’any 2018 varen guanyar el Concurs Millor Pa Moreno de Mallorca i obtingueren el tercer premi a la millor ensaïmada de les Illes Balears. En el 2019 varen quedar classificats dins dels 80 millors forns d’Espanya a “La Ruta Española del Buen Pan”.

Any d’obertura del forn

1974