C. Sabaters, 21 – POICI

Ciutadella de Menorca

T. +34 971 385 352

C. Eivissa, 92

Ciutadella de Menorca

T. +34 971 383 535
sucreriacanovas@infotelecom.es icona Xarxa social Instagram icona Xarxa social Com arribar

Sucreria Cànovas

Varietats de pans de les Illes Balears

Especialitats

Entre les varietats de pa que elaboren, en destaquen el pa integral i el de cereals.

Com a especialitats dins l’àmbit de la pastisseria ofereixen postres tradicionals de l’illa de Menorca com poden ser pastissets, arrissats o carquinyols juntament amb dolços també populars com les merengues, imperials i suïssos.

Comandes

Al telèfon de cada un dels punts de venda.

Informació destacada

Miquel Cànovas Anglada és la tercera generació de la família Cànovas Anglada al capdavant del forn.

Compten amb zona de degustació dels productes a tots els seus establiments.

Any d’obertura del forn

1958