Programa de la Setmana del Pa 2024

DILLUNS, 14 d’octubre a les 11.00 h

Presentació de la nova web de Pa d’aquí, forn i tradició, i de les activitats de la Setmana del Pa 2024,
a la sala de premsa de la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia.


DIMARTS, 15 d’octubre a les 11.00 h

Tast de pa moreno i pa de xeixa acompanyat de producte local com sobrassada, oli, formatge, etc.,
a la Plaça de l’Olivar.


DIMECRES, 16 d’octubre a les 11.00 h

Classe magistral “Forneria 100% massa mare a Palma”, a càrrec de Gustavo Alem i Cate Stanton d’UCO Bakery, al saló d’actes de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

Cate Stanton i Gus Alem, parella fundadora d’aquesta Concept Bakery, explicaran com es varen iniciar
en el món de la forneria i el nou concepte de la seva tenda-obrador, especialitzat en fermentació
natural i massa mare. Els assistents també podran gaudir d’un petit tast del producte que elaboren.

Dirigida a alumnes de forneria, pastisseria i cuina, i a professionals del sector.
Us podeu inscriure a la classe magistral en aquest enllaç.


DIJOUS, 17 d’octubre a les 10.30 h

Ruta dels forns i pastisseries emblemàtics de Llucmajor:
Forn Can Vicens, Forn i Pastisseria Ramis i Forn Can Tofolet.

A càrrec de Tomàs Vibot, escriptor, investigador i divulgador de la cultura i el patrimoni.

Una passejada per descobrir els forns de Llucmajor adherits a Emblemàtics Balears i que compten
amb la marca Pa d’aquí. Es tracta d’establiments que destaquen tant per la seva història
com per la qualitat dels productes que ofereixen generació darrere generació.
Punt de trobada: Avinguda Jaume III de Llucmajor, davant del monument del Rei.

Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció.
Us podeu inscriure a la ruta en aquest enllaç.